MALOU DUSSELDORP 


Logopedist, schrijver, dichter, slikexpert, podcastmaker, feminist, ex-Nachtburgemeester, duiker, innovator, stuiterbal, full-time troublemaker.


Is de Slikexpert Malou Dusseldorp of is Malou Dusseldorp de Slikexpert? Sommige mensen vullen het leven in met 1 baan, uitdaging, keuze in passie of vaardigheid die ze uit willen voeren. Gelukkig! Dit zijn de mensen met volle focus en verdieping van die ene baan/passie/keuze. Deze mensen hebben we nodig om langdurige onderzoeken te doen, teams stabiel te ondersteunen, beleidsplannen en visie’s uit te stippelen. 

De Slikexpert valt daar niet onder dat type mens. Want naast de stabiele mensen, heb je ook stuiterballen nodig. Mensen die ervaren zijn, invliegen, je overladen met nieuwe plannen en ideeën en de huidige gang van zaken bevragen. Waarom doen we het altijd al zo? Is dit de beste gang van zaken of kan het anders? En is anders beter? 

De Slikexpert proeft, snoept, ervaart, ziet en neemt al deze ervaringen mee naar een volgende werkgever zodat deze ervan kan proeven, snoepen en zien. 


‘’Kennis is er om te delen’’


︎ @storyfrombordercollie

︎ www.linkedin.com/in/maloudusseldorp/

︎ 06 25 59 27 37

︎ mldusseldorp@gmail.com 
xcvxcv


︎︎